ThetaTechnika.hu

Konzulensi Találkozó workshop



ThetaHealing konzulens az, aki elvégezte legalább a ThetaHealing Alaptanfolyamot és oklevelet kapott. Az alap és minden további ThetaHealing tanfolyam célja az, hogy megtanuld azt a munkát, amellyel megtalálhatod és kidolgozhatod a tudatalattiban lévő hitrendszereidet. Minél több és mélyebb hitrendszeri munkát végzel -amit mi ásásnak nevezünk-, annál közelebb jutsz ahhoz, hogy megértsd az élethelyzeteidet, hogy valóban megismerd működésedet, hogy irányítani tudd magadat és érzéseidet, hogy ne elszenvedd az életedet, hanem kezd el élni. 

A konzulensi találkozók célja az, hogy lehetőséget biztosítson a gyakorlásra, hogy minél ügyesebb, magabiztosabb és stabil legyél ebben a munkában. Ez egy olyan alkalom, ahol tét nélkül kipróbálhatod magadat, tanulhatsz saját vagy a másik tapasztalatai alapján, ahol kérdezhetsz, ahol új ásási technikákat tanulhatsz.

Lehetőség arra, hogy ha megakadtál valamely élethelyzetben átlendítsen, hiszen, ahogy te segítesz a társadon, ő is dolgozik a rajtad. A ThetaHealing íratlan szabálya a kölcsönösség, az hogy ha én segítek, nekem is segítenek, adok és kapok. 

A konzulensi találkozók tematikája: bemutató ásás. Ezután ennek a munkának megbeszélése. Gyakorlás oda és vissza legalább 30-30 percben. Kérdések megválaszolása. Az est végén pedig rövid meditáció, théta betöltések vagy manifesztáció. 

Az konzulensi találkozó ideje: 2021....

Helyszíne: Dunaharaszti, Jógastúdió 

Téma: kötetlen beszélgetés, Vianna legújabb tanfolyamainak bemutatása, változások a ThetaHealing világából. 

Bejelentkezés: info.thetatechnika@gmail.com

Várlak szeretettel gyakorolni, akár én tanítottalak, akár külsősként is!

Molnár Erika