ThetaTechnika.hu

ThetaHealing® Alap tanfolyam

Budapest, 2022.01.27 - 2022.01.29
A ThetaHealing® Alaptanfolyam megtanítja, hogyan találd meg az életedben megjelenő blokkokat és akadályokat létrehozó tudatalatti hitrendszereidet és érzéseidet. Megtanítja továbbá azt is ,hogy hogyan válj életed irányítójává.

ThetaHealing® Haladó tanfolyam

Dunaharaszti, 2021.03.05 - 2021.03.07
Mélyítsd el tudásod a haladó TH technikákkal. Válj életed irányítójává! A haladó tanfolyam még inkább fejleszti intuitív képességeidet. Megtanulhatod és elmélyítheted azt a technikát, hogy hogyan dolgozz magadon és másokon. Megismerheted a körülötted és benned lévő hét síkot, és azokat a módszereket, amelyekkel változást tudsz elérni ezeken síkokon megtartva az együttműködés szabályait világodban.

ThetaHealing® Teremtés és Bőség tanfolyam

A Teremtés és Bőség tanfolyam elindítja az igazi bőség áramlását az életünkben. 100 féle blokkoló hitrendszert tesztelve és oldva e témakörben. Igazi mestereivé válunk, úgy a technikának, mint a teremtésnek, a lehetőségek bevonzásnak. Ebből kifolyólag életünkben olyan pozitív változások indulnak el, amik az anyagi javak, a kapcsolatok, a lehetőségek és érzelmek megélésében igazi bőséget hoznak.


ThetaHealing® Game of Life - Az Élet Játéka tanfolyam

Budapest, 2021.04.02 - 2021.04.04

Három napon keresztül lépésről-lépésre bontja le a siker felé vezető akadályokat és építi fel a siker, a kiteljesedés felé az utat.
Arról szól, hogy életed "elszenvedőjéből" hogyan válhatsz az irányítójává. Hogyan lehet az "utas" helyzetből -amikor még a körülmények diktálnak-, életünk "vezetőjévé" válni, amikor a körülmények körénk rendeződnek.


ThetaHealing® Soul Mate - Lélektárs tanfolyam

Dunaharaszti, 2021.07.12 - 2021.07.03

Készen állsz arra, hogy megtaláld az Igaz Szerelmet?Álmodozol arról, hogy olyan személlyel éled az életedet, aki szeret, megbecsül és imád téged? A Lélektársaddal élsz, és szeretnéd mélyen és behatóan megélni a szerelmeteket? Esetleg már belefáradtál abba, hogy a nem megfelelő személyekkel találkozol? Vagy talán egy nem kielégítő kapcsolatban ragadtál?
Ha a fenti kérdések közül bármelyikre igennel válaszoltál: a megoldást megtalálod a LÉLEKTÁRS kurzusunkon. 


ThetaHealing® Intuitív Anatómia tanfolyam

Dunaharaszti, 2023.07.01 - 2023.07.15

Az Intuitív Anatómia a ThetaHealing®  tanfolyamok szíve, a lényege, az eszenciája, a mindene. Elméleti és intuitív tudást nyújt egyben a test rendszereinek működéséről és az azokat mozgató hitrendszerekről. Valódi áttörés azoknak, akik valódi változásra képesek és meghozták a döntést önmagukért.


ThetaHealing® Szivárványgyermek tanfolyam

AZ INTUÍCIÓ FEJLESZTÉSE (korábban SZIVÁRVÁNYGYERMEK TANFOLYAM FELNŐTTEKNEK

Egy kalandban vehetsz részt, ahol megtanulod, hogyan kapcsolódj a Teremtővel: megtanulsz számos ThetaHealing® technikát, mint például a hitmunka és a pozitív érzések teremtése; empatikus leolvasás, vezetett meditáció, védelmezőkkel való munka.

 


ThetaHealing® Dig Deeper - Áss mélyebbre tanfolyam

Dunaharaszti, 2021.01.16 - 2021.01.17

A Dig Deeper-Áss mélyebbre tanfolyam, ahogy a nevében is benne van, azt tanítja, hogy hogyan lehet még hatékonyabban, gyorsabban, magabiztosabban dolgozni a ThetaHealing eszközeivel.


ThetaHealing® World Relation - Világgal való kapcsolat tanfolyam

Dunaharaszti, 2022.01.04 - 2022.08.08

A ThetaHealing VILÁGGAL VALÓ KAPCSOLAT tanfolyam TÉMÁJA, hogy milyen gépállománnyal rendelkezel, hogy az őseid kik voltak, honnan származnak, hol éltek, milyen tapasztalatokat szereztek, és mit örökítettek ránk. A hitrendszereink nagyobb részt, hogy hogyan élünk, milyen minták alapján, hogy hogyan gondolkodunk Tőlük kaptuk. És az odatartozás törvénye alapján működtetjük tovább.


ThetaHealing® Te és a Belső köröd tanfolyam

Dunaharaszti, 2021.07.17 - 2021.07.18
Te és a Belső köröd tanfolyam arra tanít, hogy hogyan lásd és kezeld az embereket magad körül. Hogyan építsd fel a kapcsolataid köreit, hogy abban mindenki jól és biztonságban érezze magát. Megtanulod, hogy kihez érdemes kapcsolódni, kihez nem, hogyan érdemes lezárni a kihasználó, bántó kapcsolatokat és újakat teremteni magadnak.

ThetaHealing® Te és a Föld tanfolyam

Dunaharaszti, 2021.08.16 - 2021.08.17
Te és a Föld tanfolyam alatt megismered, hogy az emberi tudat milyen hatással van a Föld energetikai rendszerére. Milyen pozitív és negatív elemekkel járulunk hozzá az élő bolygó rendszeréhez, és mi az, amit megtehetsz azért, hogy együttműködj a planétával és az együttműködjön veled.

ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam

Dunaharaszti, 2021.02.20 - 2021.02.21
A TE és a TEREMTŐ tanfolyam egy igazi áttörés a ThetaHealing módszerben, az ásás munkában. A tanfolyam célja, hogy még tisztább kapcsolatot alakíts ki a mindent átfogó univerzális erővel, a teremtő minőségével. Tudd, hogy kivel kommunikálsz, hogy honnan jön a megértés, mi a saját egód hangja és működése, mi a különböző síkok üzenete.

ThetaHealing® Te és a Partnered tanfolyam

Budapest, 2021.01.27 - 2021.01.28
A TE és a PARTNERED egy mély megértéseket hozó képzés, amely a párkapcsolati mintákat vizsgálja a legnagyobb aprólékossággal és hatékonysággal, A-ha élményeket biztosít a hallgatóknak, akik ráláthatnak, hogy eddig miért működött, vagy éppen miért nem működött párkapcsolatuk. Melyek azok a minták, amelyeket örökösen ismételve újra és újra ugyanabba a helyzetbe, esetleg ugyanabba a hibába sodornak minket?

Online Teremtő Meditáció tanfolyam

ÚJ ÉV - ÚJ CÉLOK! Az új évtized első általam szervezett Teremtő Meditációjára invitálok minden érdeklődőt!

ThetaHealing® Létezések Síkjai tanfolyam

Dunaharaszti, 2024.03.15 - 2024.03.19
A tanfolyam a ThetaHealing® módszer filozófiáját mutatja be, azt a szemléletet, amely szerint Vianna Stibal, a módszer megalkotója látja, és éli ezt a világot. A tanfolyam keretein belül bőven túllépünk az általunk ismert 3D-s világfelfogáson.