ThetaTechnika.hu

ThetaHealing® Te és a Föld tanfolyam



Mottó:" Aki felelősséget tud vállalni magáért, valószínűleg felelősséget tud vállalni a tágabb környezetéért, és ezen túlmenően a Földért is ,ahol él."

A TE és a Föld tanfolyam az egyik legújabb ThetaHealing® képzés, ami a Fejlszd a kapcsolataidat tanfolyamok 4. része. Ezek a tanfolyamok egymástól függetlenül is elvégezhetők, de mindegyik az alapját fogja kép a már készülő DNS 4 tanfolyamnak, ezért annak előfeltélele lesz.

A Te és a Föld tanfolyamon hallani fogsz a Földet körülvevő Schumann-hullámokról, a föld frekvenciájáról és arról, hogy az emberek hogyan tudják ezt puszta létükkel befolyásolni. 

Megtudod, hogy mi a közös a Föld rezgése, a théta hullámok rezgése, és a saját szívverésed között. Megtanulod, hogy hogyan tudod megváltoztatani az emberek rezgéseit magad körül, hogyan tudsz hatni különböző terekre, legyen az egy szoba, vagy egy sokkal nagyobb tér. Megérted, hogy az emberi agyhullámok, hogyan befolyásoják a bolygót, rálátsz, hogy milyen változásokat tudsz létrehozni a világban. Megtudod, hogy mi az összefüggés a klímaváltozás és az emberi agyhullámok-gondolatok között.

A Te és a Föld tanfolyamon dolgozol majd a Föld atmoszférájával, a Földdel magáva, egyéb természeti jelenségekkel, a vízekkel, a fákkal. Megtanulod, hogy hogyan idézz elő metafizikai változásokat.

A tanfolyam előfeltétele: ThetaHealing® Alap (DNS1), ThetaHealing® Haladó (DNS2) és Dig Deeper (Áss mélyebbre tanfolyamok.

A tanfolyam időpontja: 2021. Augusztus 16-17. (10.00-17.00)

Helyszíne: Dunaharaszti, Jóga Haraszti Stúdió, 2330. Dh. Dobó István u. 13.

A tanfolyam THInK által megszabott díja (amerikai) : 400 USD (130.000 Ft)

A tanfolyam hivatalos magyar díjszabása: 300 EUR (105.000 Ft)

A tanfolyam díja tartalmazza az oktatás díját, a munkafüzetet, és a THink- (ThetaHealing Institute of Knowledge) által kiállított oklevelet.

A tanfolyamot Molnár Erika okleveles ThetaHealing® MesterTanár vezeti.

Bejelentkezés és regisztráció: http://www.thetatechnika.hu/index.php?p=6 vagy info.thetatechnika@gmail.com címen lehetséges.

A tanfolyamról bővebb információt telefonon vagy e-mailben kérhet.

Molnár Erika
06/70 507 5025
www.thetatechnika.hu
info.thetatechnika@com