ThetaTechnika.hu

ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam



A tanfolyam mottója: „Megengedem a Termtőnek, hogy levegye rólam a terheket.” 

A ThetaHealing® egy vizualizációs kvantumtechnika, melynek használata egyszerű, könnyen tanulható, és lényegében a tudatalatti minták, az ún. hitrendszerek feltárásának és újraprogramozásának technikája. A Te és a Teremtő tanfolyam célja, hogy még jobban tudj dolgozni a ThetaHealing ásás módszerével, hogy jobban eligazodj a tudatalatti mintákban, hogy tudd melyik információ honnan származik, és hogy a hitrendszerek, akár nevezzük azokat negatívnak vagy pozitívnak, jónak vagy rossznak, hogyan segítenek téged és tartanak életben.                                      

Négy Fejleszd a Kapcsolataidat tanfolyam van ThetaHealing® rendszerében:

1. Te és a Partnered

2. Te és a Teremtő

3. Te és a Belső Köröd

4. Te és a Föld. 

Ez a négy tanfolyam egymástól függetlenül is elvégezhető, de mind a négy alapja lesz a közeljövőben elkészülő DNS 4 tanfolyamsorozatnak -tájékoztatta Vianna Stibal a ThetaHealing® Tanárokat az idei svájci továbbképzésen. Továbbá a TE és a Teremtő tanfolyam 2021. januárjától kötelezően elvégzendő tanfolyamok sorába lép, enélkül magasabb szintő képzésen, (mint pl. Intuitív Anatómia) nem lehet részt venni.

A TE és a TEREMTŐ tanfolyam egy igazi áttörés a ThetaHealing módszerben, az ásás munkában. 

A tanfolyam célja, hogy még tisztább kapcsolatot alakíts ki a mindent átfogó univerzális erővel, a teremtő minőségével. Tudd, hogy kivel kommunikálsz, hogy honnan jön a megértés, mi a saját egód hangja és működése, mi a különböző síkok üzenete, és mi a valódi tiszta információ, amire ráhangolódj.  Megértsd, hogy mikor beszél hozzád az egód, mikor a Teremtő? 

A tanfolyam két napja alatt rálátást kapsz, hogy milyen félelmek, különböző hátráltató hitrendszerek blokkolják ezt a kommunikációt. Megtanulod azt is, hogy mely erények segítenek a tiszta kommunikáció kialakításában, mely dolgok még azok, amelyek segítenek neked, hogy könnyen kommunikálj. 

Megérted, hogy mikor melyik szinttel kommunikálsz. Milyen az, amikor:

  • az egód beszél hozzád,
  • az elméd,
  • a tudatalatti 
  • a felettes önvaló,
  • a teremtő minőség.

A tanfolyam tematikája:

  • tudatos elme,
  • tudatalatti minták szintjei,
  • tudatalatti elme továbi rétegei,
  • programok, amelyek életben tartanak,
  • programok, amelyek hátráltatnak,
  • az elme újraindítása,
  • az ásás gyorsabb szintje,
  • megbocsátás gyakorlat,
  • múlt, jövő emlékeinek "átrendezése"
  • isteni időzítés 
  • napi két ásás.

 

Szeretettel várlak a tanfolyamon, ha kész vagy rá, hogy magasabb szintre lépj az ásás technikájában, ha szeretnéd jobban érteni, átlátni a tudatban és a tudatalattiban futó folyamatokat, programokat, ha már megugranád a túlélő programokat.

Vianna Stibal azt mondja, hogy minden embernek vagy egy olyan programja, amihez mindig, vagy időről-idere visszatér, amit nehezen hagy a háta mögött. Ezt nevezi ő az elme rágógumijának, amivel sok időt lehet eltölteni. Ez egy biztonságos program, még akkor is ha már nagyon unalmas, néhá nem értjük, hogy miért van még ott, miért nem tudjuk elhagyni, letenni, pedig már olyan sokat foglalkoztunk vele. Ha szeretnél végleg rálátni a miértekre, kicselezni az elméd, eldobni ezt a rágógumit, megérteni miért húzod elő újra és újra, megérteni, miért tartod fent, szóval áttörni a képzeletbeli falat, ami hátráltat, akkor itt a lehetőség. 

Oktató: A tanfolyamot Molnár Erika okleveles ThetaHealing® Mester tanár vezeti.

A tanfolyam időpontja:  2021. Február 20-21.  (10.00-17.00 óráig)

A tanfolyam helyszíne: Haraszti Jógastúdió, Dunaharaszti, Dobó István u. 13.

A tanfolyam előfeltételei:  Dunaharaszti, ThetaHealing Alap (DNS1), ThetaHealing Haladó (DNS2), és Dig Deeper (Áss mélyebbre) tanfolyamok.

A tanfolyam központilag (ThinK) megállapított díja (amerikai) : 400 USD (130.000 Ft)

A tanfolyam hivatalos magyar díjszabása: 300 EUR: 105.000 Ft. 

A tanfolyam díja tartalmazza az oktatás díját, a munkafüzetet, és a Think (ThetaHealing Institute of Knowledge) által kiállított oklevelet.

 

Bejelentkezés és regisztráció: http://www.thetatechnika.hu/index.php?p=6 vagy info.thetatechnika@gmail.com címen lehetséges.

A tanfolyamról bővebb információt telefonon vagy e-mailben kérhet.

Részletfizetés igényelhető!  
Átutaláshoz számlaszámot ezen a címen kaphat a befizetéshez.